Добре дошли на интернет-сайта на пещерен клуб "Искър"!

За качване и/или промяна на съдържание е необходимо да се удостоверите като потребител. Моля, при регистриране за сайта изпратете на адреса на клуба отделен потвърждаващ имейл с истинското ви име, за да бъде различена регистрацията ви от СПАМ атака и да бъде активиран акаунта!

Информацията в този сайт се предоставя "както си е", без гаранции и отговорности от страна на ПК "Искър" за използваемост.

Правата за разпространение на материалите в този сайт принадлежат на съответните им автори.

Ако не е указано друго, можете да ползвате материали от този сайт за лични цели, стига да са указани авторът/авторите и URL адресът на материала. Можете да вграждате връзки към произволен адрес от публичната част на този сайт, при положение, че за потребителя е видимо пренасочването му към сайта на ПК "Искър". Ако няма указан автор, правата за разпространение принадлежат на Сдружение с нестопанска цел в частна полза "Пещерен клуб Искър".

ПК "Искър" си запазва правото да премахва частично или изцяло съдържание, публикации във форума или качени файлове и снимки, които са в разрез със закона, морала, добрия тон и идеалните цели на сдружението или създават технически проблеми за функционирането на сайта.