Добре дошли на интернет-сайта на пещерен клуб "Искър"!

Започва новият курс “ПЕЩЕРНЯК“ за 2017 г.

Курсът включва теория (лекции) и практически занимания, свързани с посещения на едни от най-големите и красиви неблагоустроени пещери в България. Курсистите придобиват знания и умения за безопасно проникване в хоризонтални, вертикални и водни пещери. Курсът е с продължителност 3 месеца и завършва с теоретичен и практически изпит. Успешно завършилите го ще получат сертификат, значка и карта за завършен курс „Пещерняк”. Те придобиват право да проникват в неблагоустроени пещери у нас и в чужбина при спазване на съответното законодателство. Ще могат също да се включват в пещерни експедиции и прояви, организирани от пещерните клубове и Българската федерация по спелеология.

ПОДРОБНОСТИ ЗА КУРСА:

  • Курсът започва на 5 април 2017 г.;
  • Цената на курса е 130 лв.;
  • в цената на курса е включена застраховка;
  • Практическите занятия и някои от теоретичните се провеждат по време на уикендите;
  • Теоретичните занятия са с продължителност 1 астрономически час и се провеждат всяка сряда от 19:00 ч. до приключване на курса;
  • Теоретичните занятия се провеждат в Медицинския Колеж в София, ул. "Йорданка Филаретова" 3 (до Руски паметник);
  • Специализирана екипировка за движение по въже, инструменти за картиране, каски и др. се осигуряват от клуба.


Можете да ни намерите и в групата ни във facebook на адрес: https://www.facebook.com/groups/1468540803433986/

---------------------------------------
За качване и/или промяна на съдържание е необходимо да се удостоверите като потребител. Моля, при регистриране за сайта изпратете на адреса на клуба отделен потвърждаващ имейл с истинското ви име, за да бъде различена регистрацията ви от СПАМ атака и да бъде активиран акаунтът!
---------------------------------------

  • Правата за разпространение на материалите в този сайт принадлежат на съответните им автори. Ако не е указано друго, можете да ползвате материали от този сайт за лични или търговски цели, стига да са указани авторът/авторите и URL адресът на материала. Можете да вграждате връзки към произволен адрес от публичната част на този сайт, при положение, че за потребителя е видимо пренасочването му към сайта на ПК "Искър". Ако няма указан автор, правата за разпространение принадлежат на Сдружение с нестопанска цел в частна полза "Пещерен клуб Искър".
  • ПК "Искър" си запазва правото да премахва частично или изцяло съдържание, публикации във форума или качени файлове и снимки, които са в разрез със закона, морала, добрия тон и идеалните цели на сдружението или създават технически проблеми за функционирането на сайта.
  • Powered by Drupal - Design by artinet